Intercom

De draadloze deurbel begint steeds populairder te worden, door het eenvoudige installatieproces en de vele opties die deze producten te bieden hebben. Een van de nieuwere opties die nu verkrijgbaar is, is de intercom. Deze biedt het gemak van de draadloze deurbel, maar heeft als extra toegevoegde waarde dat je altijd kunt zien wie er voor je deur staat. Je hoeft niet bang te zijn dat het installeren een moeilijke klus is, want deze producten zijn ontzettend eenvoudig in gebruik. Voor 22:00 uur besteld, morgen al in huis.

De meerwaarde van een draadloze intercom

Iedereen zal het nog wel herkennen: de oude deurspionnen waarmee je door een klein kijkgaatje kon zien wie er voor je deur stond. Deze uitvinding was ideaal, omdat je zo altijd wist voor wie je de deur opendeed. Tegenwoordig is een ingebouwd kijkgaatje niet meer nodig, want de intercom is steeds meer in trek. Deze geeft je dezelfde mogelijkheid om te zien en zelfs horen wie er voor je deur staat, met een eenvoudig installatieproces. Bovendien is het grote voordeel dat het beeldscherm niet per definitie bij de deur vastgemaakt hoeft te worden. Zo kun je het scherm in de woonkamer installeren, zodat je al vanaf een afstand kunt zien wie er bij je aanbelt. Ook voor huizen met een lange oprit zijn deze producten een uitkomst. Met extra geavanceerde exemplaren is het namelijk mogelijk om de deur vanaf een afstand open te maken, wanneer je kiest voor deze optie. De ingebouwde camera biedt bovendien de mogelijkheid om een extra oog in het zeil te houden, omdat er altijd opnames worden gemaakt van de omgeving.

Hoe werkt het?

Zoals met ieder draadloos apparaat, heeft een draadloze intercom een zender en een ontvanger. De bel waar je bezoek op drukt is in dit geval de zender, die een seintje geeft aan de ontvanger binnenshuis. Ieder product heeft zijn eigen specificaties, en daarmee een eigen bereik tussen de zender en de ontvanger. Het is belangrijk om de ontvanger binnen het bereik van de zender te plaatsen, zodat het apparaat altijd optimaal kan werken. De drukknop en de ontvanger moeten natuurlijk ook worden voorzien van energie. De meeste exemplaren bieden de mogelijkheid om aan het stopcontact gekoppeld te worden, maar kunnen vaak ook opgeladen worden door middel van een oplaadbare accu of batterij. Wanneer het mogelijk is, is het altijd handiger om hem via een stekker van stroom te voorzien, zodat je niet vergeet hem op te laden. Wanneer eenmaal alles aangesloten is, kun je zelf ervaren hoe makkelijk het systeem werkt. Met een druk op de knop sta je zomaar in contact met je vrienden en familie die voor de deur staan. Een intercom is dus eenvoudig in gebruik, en kan snel worden geïnstalleerd.

Waar moet je op letten bij de aanschaf?

Voordat je een exemplaar aanschaft is het goed om te kijken naar jouw benodigdheden. We zetten de belangrijkste eigenschappen om op te letten voor je op een rijtje:

  • Met of zonder camera: deze producten zijn ook verkrijgbaar met alleen een speaker, zodat je de persoon voor je deur niet kunt zien maar wel kunt spreken. Deze uitvoering is vaak simpeler, en dat zul je ook in de prijs merken;
  • Het bereik van de zender: dit bereik kan oplopen tot wel 180 meter, zodat je alle vrijheid hebt om de ontvanger op te hangen;
  • Ontvanger in de kamer of via een app: met een type met een app hoef je geen rekening te houden met het bereik. Je bekijkt je bezoekers overal op je smartphone.
Daarnaast hoef je alleen nog het design te kiezen dat het beste bij jouw voordeur en interieur past. De draadloze intercom deurbel is een betrouwbare en makkelijke manier om je voordeur in de gaten te houden.


Extra opties

De draadloze deurbel met intercom is steeds populairder, waardoor er ook steeds meer verschillende exemplaren op de markt gebracht worden. Sommige kopers willen alleen de mogelijkheid om iemands stem te horen via de intercom, terwijl anderen op zoek zijn naar een ingebouwd camerasysteem. Dit is allemaal mogelijk, en vaak zijn er ook nog leuke extra's. Zo bieden sommige types de mogelijkheid om een beeldopname te maken van iedereen die bij je aanbelt. Een draadloos intercomsysteem met camera is dus de perfecte manier om je omgeving in de gaten te houden. Zo helpt een draadloze intercom meteen om je een veiliger gevoel te geven. Geavanceerde exemplaren bieden ook de mogelijkheid om de deur vanaf een afstand te openen, wat voornamelijk handig is wanneer je een lange oprit hebt. Voor extra moderne technieken kun je kiezen voor een model dat werkt via een app. Deze app geeft je de mogelijkheid om de camerabeelden te bekijken, en geeft ook een pushbericht wanneer er iemand voor je deur staat.

Vragen en advies

Kies het type dat je nodig hebt en ga aan de slag! Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen van een product? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Zeer goed "Ik ben zeer tevreden over mijn deurbel met intercom, het is fijn je bezoek al te kunnen begroeten zonder dat je gelijk alle trappen moet af te rennen " 9,0
Perfect "Klantenservice was heel duidelijk en beantwoorde mijn vragen met uitgebreide uitleg. " 10
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links