Draadloze deurbellen met camera

Zowel voor je privéwoning als voor je zaak is een draadloze deurbel met camera het overwegen meer dan waard. Eenvoudig te installeren en op en top veilig, je kunt meteen zien wie zich bij jou aanmeldt. Meer zelfs: bij sommige modellen kun je achteraf nagaan wie er bij jou is geweest. Ga je voor een eenvoudig model of kies je liever een inventief product met wifi of intercom? Waarop moet je letten? Kijk snel verder en ontdek welke variant voor jou het meest geschikt is.

Draadloze deurbel met camera

Bij dit type plaats je aan de voordeur of poort een drukker waar een kleine camera is ingebouwd. Via een beeldscherm op de ontvanger kun je zien wie er aanbelt. Ben je van een zonnige namiddag aan het genieten in de tuin? Geen probleem, dankzij de draadloze verbinding tussen de buitenunit en de ontvanger kun je er ook in de tuin gebruik van maken. De ontvanger werkt in dit geval op een batterij of accu. Als je ook 's avonds en 's nachts over een helder beeld wilt beschikken, is een variant met infrarood sensor en HD beeldkwaliteit voor jou het meest geschikt. Veiligheid boven alles: bij sommigen kun je het beeld opnemen, zodat je nadien kunt zien wie er zich heeft aangemeld bij je woning of je zaak. Zo behoud je altijd de controle, zelfs als je er niet bent! Geen behoefte aan de standaard dingdong? Controleer dan even of je mp3 kunt aansluiten.

Draadloze deurbel met camera en intercom

Wil je rechtstreeks communiceren met de persoon die aanbelt? Dan kies je het best voor een videobel met intercom. Met dit type kun je rechtstreeks communiceren met je bezoeker via de bijgeleverde handset. Woon je op een hoge verdieping of ben je slecht te been? Dan ben je vast blij om te lezen dat deze ook verkrijgbaar is met een elektrische deuropener, zodat je de deur op afstand kunt ontgrendelen. Gemakkelijker kan niet! Heb je meerdere toegangsdeuren? Dan kun je ervoor kiezen meerdere drukknoppen te kopen. Let op: dit kan niet bij alle soorten! Kijk na of je het juiste type op het oog hebt. Er zijn enkele modellen waar standaard meerdere ontvangers en drukknoppen bij geleverd worden. Je bepaalt dan zelf welke knop in verbinding staat met welke ontvanger, of je laat ze allemaal samenwerken.

Met wifi

Als je erover nadenkt om een uitvoering met een tikkeltje meer technisch vernuft te plaatsen, kun je het beste even nagaan of je een goed wifi-signaal ontvangt op de plaats waar je de beldrukker wil plaatsen. Er zijn diverse apps (vaak gratis) waarmee je het signaal aan je toegangspoort of deur kan testen. Deze apps geven bovendien een goede weergave van de down- en uploadsnelheden. Het beste kun je ook even nagaan of je smartphone geschikt is voor de meegeleverde app. Als dit alles in orde is, houdt niets je nog tegen om voor dit type te kiezen. Wanneer je een variant met wifi aanschaft, combineer je twee in een. Je kunt dit model hanteren met de standaard ontvanger, of je kunt hem via de bijgeleverde mobiele applicatie gebruiken. Deze kun je niet alleen maar op je smartphone installeren, maar ook op andere verbonden apparaten. Dit type maakt gebruik van je thuisnetwerk. Hierdoor kun je alle apparaten die aan je netwerk gekoppeld zijn, bijvoorbeeld je tablet of pc, gebruiken om een beeld te ontvangen.

Zakelijk gebruik

Als je een zaak hebt, kan dit voor jou een handig hulpmiddel zijn. Ben je een bezige bij en combineer je het werk in de winkel met het werk in de werkplaats of op het kantoor? Dan kun je door middel van een draadloze deurbel met camera vanuit je werkruimte of bureau zien of er beweging is in de winkel. Zo weet je in één oogopslag waar je naartoe moet! Controleer vooraf even of je een goed bereik hebt. Standaard hebben dit soort producten een bereik van 50 tot 300 meter, afhankelijk van het gekozen model. Met een repeater kun je dit bereik nog wat uitbreiden, maar met wifi heb je natuurlijk het grootste bereik.

Vragen en advies

Kies het product dat je nodig hebt en ga aan de slag! Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen van een product uit ons assortiment? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Zeer goed "Ik ben zeer tevreden over mijn deurbel met intercom, het is fijn je bezoek al te kunnen begroeten zonder dat je gelijk alle trappen moet af te rennen " 9,0
Perfect "Klantenservice was heel duidelijk en beantwoorde mijn vragen met uitgebreide uitleg. " 10
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links