Ring deurbellen

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Daarom zijn er in Nederlandse huishoudens steeds meer handige apparaten te vinden. Zo mis je bijvoorbeeld dankzij een Ring deurbel nooit meer de pakketbezorger die bij je aanbelt. Het kan gebeuren dat je de bel niet hoort omdat je bezig bent in huis. Een Ring deurbel stuurt een melding naar je smartphone wanneer er beweging is bij de voordeur. Dit is zeker niet de enige functie van dit handige apparaat. Wat kun je zoal verwachten?

Ring deurbel met bewegingssensor

Ring is een innovatief Amerikaans bedrijf met een zeer goede naam. Het levert veiligheidsproducten aan zowel bedrijven als particulieren. Zo vergroot je met een deurbel van Ring de veiligheid rondom je woning. Dit apparaat werkt namelijk als een bewegingssensor. Daarvoor dien je een koppeling te maken met je smartphone. Wanneer er tot 9 meter beweging rondom je voordeur wordt gesignaleerd ontvang je een berichtje op de telefoon. Daardoor weet je op elk moment en op elke locatie wie er aan de voordeur staat. Het maakt daarbij niet uit of je ’s nachts in bed ligt, in de stad loopt of bij iemand op bezoek bent. De app zal altijd worden benaderd.

Gebruik van de deurbel Ring

De Ring deurbel is geschikt voor elk type huishouden. Houd bij het plaatsen van de bel rekening met de grootte van je voortuin. Stel je voor dat je een tuin hebt van 3 meter. In dat geval is het handig om de Ring deurbel in te stellen tot 2 meter. Wanneer er iemand langs het huis loopt ontvang je geen melding. Dit gebeurt echter wel op het moment dat iemand het hekje open doet en het tuinpad betreedt. Extra handig is dat de bel een videofunctie heeft. Daardoor is het mogelijk om een gesprekje te voeren met de persoon dat voor de deur staat, terwijl er nog niet eens is aangebeld. Wellicht heb je al een deurbel en wil je die blijven gebruiken. In dat geval dien je de Ring deurbel aan te sluiten op de bestaande bedrading. Daardoor klinkt de gewone bel nog steeds wanneer er wordt aangebeld. Dit is een voordeel wanneer je graag een eigen deuntje wilt instellen. De Ring deurbel heeft namelijk slechts een enkele melodie die je kunt instellen ter alarmering.

Hou de buurt in de gaten met de Ring deurbel

De Ring deurbel met camera heeft een kijkhoek van 180 graden. Het houdt het gedeelte voor je woning dan ook goed in de gaten. Wanneer er iets gebeurt in de buurt is de kans aanwezig dat de Ring deurbel het heeft opgenomen. Je kunt eventuele beelden namelijk eenvoudig opslaan in de Cloud. Voor deze toepassing dien je een abonnement af te sluiten. De Ring deurbel heeft een grootte van 12.5 x 6.2 x 2.2 cm. Sommige gebruikers vinden de omvang van deze drukknop een nadeel. Daar staat echter tegenover dat de deurbel lang meegaat en dat je er weinig aandacht aan hoeft te besteden. Zo is de sterke accu een van de pluspunten van de Ring deurbel. Het apparaat heeft een herlaadbare 5200 mAh accu die soms wel een jaar niet opgeladen hoeft te worden voordat hij minder begint te werken.

Compleet pakket voor installatie

Gelukkig hoef je niet lang te zoeken naar een Ring videodeurbel. In onze webshop vind je een aantal deurbellen van het kwaliteitsmerk Ring. Wij leveren al het materiaal dat je nodig hebt om deze draadloze drukknop te installeren. Samen met de Ring deurbel vind je in de verpakking onder andere een montagebeugel, een schroevendraaier en een boorkop. Daarnaast heb je verschillende schroeven en bouten en een Micro USB laadkabel nodig. Eventueel kun je ook eigen gereedschap gebruiken als dat gemakkelijker is.

Ring deurbel monteren: waar op letten?

Vergeet niet om gebruik te maken van de bijgeleverde snelstartgids voor handige tips en aanwijzingen. Daarmee moet het lukken om de Ring deurbel eenvoudig te bevestigen aan een houder bij de voorkeur. Daarna ontvang je als het goed is de melding dat de Ring deurbel is geïnstalleerd. Let wel even goed op het materiaal waar je de bel aan ophangt. Zo kan een muur met niet-gelijke stenen soms een probleem vormen. Zorg ervoor dat de plaat niet te strak wordt gemonteerd om te voorkomen dat de Ring deurbel er niet goed overheen geschoven kan worden. Monteer de bel echter ook niet te los, want dit maakt het voor dieven wel heel gemakkelijk om het apparaatje los te trekken.

Aansluiten op WiFi netwerk

Een Ring deurbel kopen past helemaal bij de moderne tijd. Het kan namelijk draadloos worden gekoppeld aan je smartphone. Voor het installeren van de bel op het WiFi netwerk hoef je slechts twee stappen te ondernemen. Ten eerste dien je een directe WiFi verbinding van de telefoon naar de Ring deurbel te maken. Vervolgens maakt de software de werkelijke verbinding met het WiFi punt. De verbinding werkt het beste wanneer de bel bij de voordeur is aangesloten. Let er even op dat de WiFi sterk genoeg is wanneer je vanuit een andere plek in huis een verbinding tot stand brengt. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de deurbel alsnog niet werkt!

Vragen en advies

Door een Ring deurbel te kopen kies je voor een veiligheidsproduct van hoge kwaliteit. In onze webshop vind je deurbellen van Ring in diverse uitvoeringen. Het zijn allemaal verlichte drukknoppen die dankzij hun camera en sensoren de veiligheid rondom je woning vergroten. Eventueel zou je naast de Ring deurbel nog een aantal accessoires uit ons assortiment kunnen aanschaffen. Zo vergroot je met een repeater het draadloze bereik van deurbellen en komt een beldrukker goed van pas bij huizen of panden met meerdere ingangen. Heb je nog vragen of opmerkingen over de Ring deurbel? Of heb je advies nodig bij het kiezen van een Ring deurbel of andere draadloze deurbel? Onze klantenservice is doordeweeks van 09.00 uur tot 21.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 043-7820543. Of stel je vraag via dit contactformulier.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Zeer goed "Ik ben zeer tevreden over mijn deurbel met intercom, het is fijn je bezoek al te kunnen begroeten zonder dat je gelijk alle trappen moet af te rennen " 9,0
Perfect "Klantenservice was heel duidelijk en beantwoorde mijn vragen met uitgebreide uitleg. " 10
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links