Honeywell deurbellen

Met een Honeywell deurbel haal je een wereldwijd merk in huis. Natuurlijk is er de klassieke Honeywell deurbel bedraad, maar ook draadloze deurbellen of deurbellen met wifi zijn een optie. Daarnaast biedt Honeywell ook zeer innovatieve modellen die praktische huis-tuin- en keukenproblemen op een heldere manier oplossen. Je kunt kiezen uit vele verschillende modellen met handige functies als extra beldrukkers, flitslicht voor slechthorenden of een mp3 functie. Bekijk snel ons complete assortiment en bestel vandaag nog zo’n innovatieve deurbel. Voor 22:00 uur besteld, morgen al in huis!

Een deurbel kiezen: Honeywell deurbel met draad

Om ervoor te zorgen dat je de juiste Honeywell deurbel koopt, is het belangrijk om eerst goed te weten wat voor deurbel je eigenlijk zoekt. De belangrijkste eerste keuze is daarbij tussen bedraad of draadloos. Een Honeywell deurbel bedraad werkt via een heel eenvoudig systeem. De drukker aan de voor- of achterdeur is door middel van een elektronische draad verbonden met de bel binnen in huis. Op het moment dat je als bezoeker aanbelt wordt via de draad een signaal doorgegeven en wordt de bel geactiveerd. Het voordeel van de bel met draad is vooral de prijs. Het is een goedkoop systeem, dat je met een beetje technische kennis ook makkelijk zelf kun installeren. Natuurlijk is het daarbij wel belangrijk dat er een beldraad is in je huis. Een ander mogelijk nadeel is dat deze draden relatief snel slijten, waardoor breuken kunnen ontstaan.

Draadloze Honeywell deurbel

Een Honeywell draadloze deurbel heeft daar uiteraard geen last van. Je kunt hooguit het probleem hebben dat de batterij leeg is. Een draadloze deurbel werkt ook met een drukker en een ontvanger, maar gebruikt radiogolven of wifi om het signaal door te geven naar de bel. Het grote voordeel daarvan is dat je de Honeywell deurbel overal kunt bevestigen waar je maar wilt. Honeywell heeft bovendien ook speciale kits waarbij je zowel bij de voordeur als achterdeur een beldrukker kunt plaatsen die een signaal doorsturen naar dezelfde bel. Een ander groot voordeel van de draadloze Honeywell deurbel is dat je de ontvanger vaak ook mee kunt nemen, bijvoorbeeld naar de tuin. Ook qua gebruiksvriendelijkheid zijn Honeywell deurbellen zeer goed. Zo hebben de meeste draadloze Honeywell deurbellen een groot tot zeer groot bereik. Dat varieert van honderd meter bij het goedkopere model tot zelfs tweehonderd meter bij de luxere Honeywell deurbel. Hiermee zijn ze dus zeer geschikt voor grotere huizen en tuinen. Behalve het bereik heb je bovendien ook de keuze uit een behoorlijk veel beltonen. Standaard kun je bij de Honeywell deurbel kiezen uit acht verschillende melodieën. Daarnaast zijn vrijwel alle drukkers standaard uitgerust met een LED lampje. Op het moment dat je drukt gaat deze aan. De bezoeker weet zo zeker dat de bel werkt en dat de bel afgaat.

Extra functies: Honeywell deurbel 2 ontvangers

Vooral op dit gebied is Honeywell een innovatieve koploper. Niet alleen kun je de ontvanger loskoppelen en meenemen, je hebt ook modellen waarbij je twee ontvangers hebt. Eentje op een vaste plek in huis en nog een extra die je naar believen kunt aansluiten en met je mee kunt nemen. Wordt er dan aangebeld, dan hoor je dat direct. Heel handig als je op een pakketje van de postbode zit te wachten, maar niet de hele tijd binnen wilt zitten. Een nadeel van de draadloze Honeywell deurbel is natuurlijk dat je een batterij nodig hebt voor zowel de drukker als de ontvanger. Toch heeft het bedrijf ook daar een oplossing op gevonden. Er zijn tegenwoordig namelijk ook plug-in draadloze ontvangers beschikbaar. Deze kun je in een normaal stopcontact stoppen. Het voordeel daarvan is dat je hem ook makkelijk kunt verplaatsen en dat de ontvanger natuurlijk altijd stroom heeft.

Honeywell deurbel met sensor

Een laatste technologische vernieuwing is de Honeywell deurbel met sensor. Hierbij hoef je als bezoeker helemaal niet meer aan te bellen. De sensor pikt op dat er iemand voor de deur staat, waarna de bel automatisch overgaat. Natuurlijk is het daarbij wel belangrijk om de sensor redelijk hoog op te hangen, zodat hij niet overgaat bij nachtelijk bezoek van katten en andere dieren. Een Honeywell deurbel met sensor is bovendien ook uitstekend te gebruiken als winkelbel, zodat je hoort als er iemand binnenkomt, of als beveiligingsinstrument tegen inbrekers. Zo hoor je het gelijk als er `s nachts iemand voor de deur staat. In de nacht kun je overigens ook gebruik maken van het speciale nachtlicht van de Honeywell deurbel. Deze geeft een lichte gloed af, waardoor je kunt zien waar je loopt en waar de bel hangt. Veel ontvangers beschikken over deze functie.

Het merk Honeywell

Een Honeywell deurbel is alles bij elkaar dus geen standaard deurbel. Het gaat om ver ontwikkelde modellen, die ervoor zorgen dat je het altijd door hebt als er iemand voor je deur staat. Wil je zeker weten dat je een goede deurbel hebt? Dan moet je een Honeywell deurbel kopen. Het merk laat zich voorstaan op betrouwbaarheid en kwaliteit, storingsvrije deurbellen, een compact model met een goed geluid, dat bovendien makkelijk te installeren is. Bovendien hebben ze een groot bereik en bieden Honeywell deurbellen veel uitgebreide technische mogelijkheden. Deurbellen zijn voor dit enorme Amerikaanse bedrijf slechts één van de vele producten die ze verkopen. Met de jaren is Honeywell uitgegroeid tot een miljardenbedrijf, met vestigingen over de hele wereld, waaronder ook in Nederland. Het bedrijf heeft inmiddels meer dan een eeuw ervaring in het fabriceren van elektrische apparatuur. Dat merk je ook duidelijk aan de Honeywell deurbellen. Deze zijn van hoge kwaliteit en zijn technisch ver doorontwikkeld. Uiteraard heeft ieder van deze modellen heeft zo zijn voor- en nadelen, vooral als het gaat om de prijs versus de kwaliteit van de gekozen Honeywell deurbel. In ons assortiment is in ieder geval keuze genoeg!

Vragen en advies

Kies de Honeywell deurbel die je nodig hebt en ga aan de slag! Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen van een product? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Zeer goed "Ik ben zeer tevreden over mijn deurbel met intercom, het is fijn je bezoek al te kunnen begroeten zonder dat je gelijk alle trappen moet af te rennen " 9,0
Perfect "Klantenservice was heel duidelijk en beantwoorde mijn vragen met uitgebreide uitleg. " 10
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links