Grundig deurbellen

Mis je pakketjes die je besteld hebt, maar nooit ontvangt? Of staat de visite wel eens voor niets voor je deur? Dan is het tijd om een Grundig draadloze deurbel aan te schaffen. De Grundig draadloze deurbel hoor je overal en altijd als iemand voor je deur op de deurbel drukt. Het gebruiksgemak is enorm groot. Bovendien monteer je het deurbelsysteem in een handomdraai. Er zijn aandachtspunten die handig zijn om rekening mee te houden bij de aanschaf van een Grundig deurbel. Bijvoorbeeld met het bereik, maar ook met de optie van het instellen van diverse melodieën en met de aanpassing van het volume.

Bereik van een Grundig draadloze deurbel

Een Grundig deurbel die draadloos is uitgevoerd, biedt meerdere voordelen. Vooral als het bereik voldoende is. Het bereik van een Grundig draadloze deurbel heeft betrekking op de afstand waartussen het geluid of melodie overdraagbaar is, gerekend vanaf de beldrukker. Een bereik van tachtig meter is al een groot bereik. Dat is in elk geval voor de meeste woningen zo. Dat geldt tevens als je een groot huis hebt met meerdere verdiepingen. Bij extra grote huizen met een gigantische tuin is het bijvoorbeeld niet toereikend als je ook achter in de tuin de deurbel wilt horen. Dan kies je voor een deurbel met een groter bereik of voor een deurbel met twee ontvangers. In een klein appartement of niet al te groot huis is een Grundig draadloze deurbel met een beperkt bereik meer dan voldoende. In dat geval is het zo dat een Grundig draadloze deurbel met een enkele ontvanger een uitstekende keuze is. Handig om nog te weten is dat het hier om een bereik over een zogenoemd open veld gaat, dus niet langs omwegen via trappen en gangen.

Deurbel Grundig met een enkele ontvanger

Een Grundig draadloze deurbel met een enkele ontvanger is doorgaans een uitstekende keuze. Bij een Grundig draadloze deurbel met een enkele ontvanger wordt de set geleverd met een deurbel en ontvanger. Deze set biedt de gelegenheid om de bel bij de voordeur te monteren en de ontvanger op de gewenste locatie te plaatsen. Het bereik van de Grundig draadloze deurbel geeft aan tot welke locatie de ontvanger het signaal ontvangt. Is dat bijvoorbeeld tachtig meter? Dan is de maximale afstand tussen de beldrukker en het ontvangst signaal tachtig meter. In een klein huis of appartement is het mogelijk om de beldrukker en ontvanger bij elkaar in de buurt te plaatsen. Of als je overal in huis een zo gelijk mogelijk geluidsniveau wenst, is het een optie om de ontvanger van de Grundig draadloze deurbel zo centraal mogelijk in het huis of appartement te plaatsen. Als de ontvanger over een batterij beschikt, is deze ontvanger overal binnen het bereik functioneel vermits de batterij voldoende opgeladen is.

Keuze uit melodieën

Je staat vast zelf wel eens voor een deur en, wanneer je op de deurbel drukt, er ineens een fraaie melodie te horen is. Dat is vaak een verrassing, want vaak zijn de deurbellen nog met een standaardtoon te horen. Bij een Grundig draadloze deurbel heb je de keuze om je favoriete melodie in te stellen. Het is leuk om als je de Grundig draadloze deurbel hebt ontvangen de verschillende melodietjes te beluisteren. Luister gerust een paar keer achter elkaar naar de Grundig draadloze deurbel, want er zit variatie in de muziek. De deuntjes zijn verschillend en het is dan ook mogelijk om af en toe eens van melodie te wisselen. Dat is namelijk heel gemakkelijk instelbaar bij een Grundig draadloze deurbel. Het is zelfs leuk om als je een feestje geeft de melodie met het meest feestelijke geluid in te stellen. Wil je even geen visite na het grote feest? Dan zet je simpel de deurbel even af. Ook ideaal als je op zondagochtend heerlijk lang wilt uitslapen en er regelmatig onverwacht bezoek voor de deur staat.

Volume van Grundig draadloze deurbel

Naast dat je keuze hebt uit melodieën is het ook handig als het volume regelbaar is. Vooral als je klein behuisd bent en jij je elke keer als de bel afgaat een hoedje schrikt. Dan zet je het volume simpelweg op een wat lager niveau en hoor je een aangename deurbel in plaats van een geluid dat door merg en been gaat. Ben je wat groter behuisd? Dan is het wellicht handig om de Grundig draadloze deurbel net even wat harder te zetten. Op deze manier is de Grundig draadloze deurbel namelijk overal in huis op een gelijkwaardig geluidsniveau te horen. Een Grundig draadloze deurbel die uitgerust is met de functionaliteit van een volumeregelaar biedt dus extra voordelen. Als er namelijk sprake is van een uitvoering zonder de optie om het geluidsniveau aan te passen, is het geluid wellicht net steeds te hard of net steeds te zacht. De beste optie is dus een Grundig draadloze deurbel kopen die je het volume laat aanpassen aan de actuele omstandigheid. Grundig staat kortom voor maatwerk.

Gemakkelijk in gebruik te nemen Grundig draadloze deurbel

De keuze voor een Grundig draadloze deurbel hoeft je niet af te schrikken als je aan de installatie ervan denkt. Het deurbelsysteem installeren wijst zich heel gemakkelijk vanzelf. Zo kies je een plekje uit bij de voordeur waar je de bel ophangt. Indien de ontvanger van de Grundig draadloze deurbel beschikt over een batterij is deze overal waar je wilt neer te zetten. Het is zelfs mogelijk om de ontvanger mee te nemen in de tuin om de bel goed te horen. Of als je even op visite gaat bij de buren. Met betrekking tot de ontvanger heb je de keuze om deze ergens op een vaste plek neer te hangen. Of om de ontvanger van de Grundig draadloze ontvanger op een vaste locatie neer te zetten. Zo maak je een mobiele ontvanger om overal waar je binnen het bereik blijft de Grundig draadloze deurbel te horen. Profiteer van alle voordelen en bestel vandaag nog voor 22.00 uur. Let dan morgen wel even op de komst van de bezorger als je op dit moment nog geen deurbel hebt.

Vragen en advies

Heb je nog vragen of opmerkingen over de Grundig draadloze deurbel? Of heb je advies nodig bij het kiezen van een Grundig deurbel of andere draadloze deurbel? Onze klantenservice is doordeweeks van 09.00 uur tot 21.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 043-7820543. Of stel je vraag via dit contactformulier.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Zeer goed "Ik ben zeer tevreden over mijn deurbel met intercom, het is fijn je bezoek al te kunnen begroeten zonder dat je gelijk alle trappen moet af te rennen " 9,0
Perfect "Klantenservice was heel duidelijk en beantwoorde mijn vragen met uitgebreide uitleg. " 10
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links