Grothe deurbellen

Een Grothe deurbel is misschien niet de eerste keuze wanneer aan een nieuwe deurbel gedacht wordt. Ze hebben de naam aan de prijzige kant te zijn, toch krijg je wel heel veel waar voor je geld. Ook zijn er veel verschillen tussen de modellen aan te merken. Voorbeelden hiervan zijn het soort geluid en het volume van het geluid. De Grothe deurbel is er in zoveel varianten omdat de bel natuurlijk wel bij het soort woning en jouw eigen smaak moet passen. Kies uit ons assortiment de juiste deurbel.

Grothe deurbel in alle soorten en maten

Hoewel een deurbel misschien maar één echte functie heeft, is het wel belangrijk dat deze functie ook naar behoren wordt uitgevoerd. Dit is dan ook een groot pré van een Grothe deurbel: als deurbel die altijd werkt is het apparaat onverslaanbaar. Dit komt niet in de laatste plaats omdat het bedrijf Grothe meer doet dan bellen produceren alleen. Het is ook producent van allerlei producten die draaien om het voortbrengen van geluid. Deze kennis van signaleringsproducten is ook gebruikt om elke Grothe deurbel optimaal te laten functioneren. Of het nu een bel is die op de klassieke manier werkt, of juist een moderne variant met allerlei extra opties maakt daarbij niet uit. Het is zelfs zo dat Grothe deurbellen vrijwel allemaal in elk type woning zijn toe te passen. Daarnaast kan worden gekeken naar andere kenmerken die van belang kunnen zijn, denk bijvoorbeeld aan zaken zoals het interieur of het soort woning waarin de bel gebruikt gaat worden. Ten slotte zijn er ook enkele leuke extra’s die de bellen interessant maken om te overwegen.

De draadloze variant van de Grothe deurbellen (en andere opties)

Het geluid van de deurbel is altijd een belangrijke factor bij het maken van een keuze voor dit soort apparaten die je dagelijks zult horen. Deze moet in ieder geval onder alle omstandigheden goed hoorbaar zijn. Wanneer het bijvoorbeeld zo is dat de voordeur wat verder van de woonkamer verwijderd is dan gebruikelijk, dan kan voor een draadloze Grothe deurbel worden gekozen. Het is dan wel zaak om te zorgen dat de bel rechtstreeks aangesloten wordt op het energienet. Voor veel modellen is het mogelijk om er een tweede drukker aan te koppelen. Wanneer er meerdere deuren rondom een woning of pand zijn is dit gemakkelijk. Zo kan altijd worden gezorgd dat bezoekers kenbaar kunnen maken dat zij aanwezig zijn. Naast de dubbele drukker zijn er ook nog andere opties. Denk bijvoorbeeld aan mogelijkheden om de geluiden van de bel te versterken. Daarmee wordt gezorgd dat deze ook nog goed te horen is wanneer het gehoor van de bewoner zelf wat minder wordt. Ook voor ouderenwoningen is de Grothe deurbel daardoor heel geschikt. De modellen worden altijd in standaardvorm aangeleverd, maar met een mogelijkheid om al dit soort extra’s toe te voegen.

De vele soorten van de Grothe deurbel

De reden waarom er zoveel verschillende Grothe deurbellen met evenzoveel verschillende geluiden en deuntjes zijn is logisch. Wie in een klassieke boerderij woont wil waarschijnlijk niet geconfronteerd worden met een moderne elektronische melodie wanneer op de bel wordt gedrukt. Omgedraaid is dit misschien juist wel het meest geschikt voor wie in een nieuw appartement in de grote stad woont. Juist omdat de smaken zo kunnen verschillen is het aanbod waaruit gekozen kan worden voor een Grothe deurbel zo divers. Het verschil is het meest gemakkelijk te onderscheiden in drie vormen. De draadloze deurbel, de elektrische deurbel en de elektromechanische deurbel. In deze drie varianten is altijd een juiste te vinden. Zeker ook omdat binnen deze drie basiskeuzes verschillende modellen worden aangeboden. Zo kan dus zowel het geluid, de werking als het design geheel naar eigen smaak worden verzorgd. Uiteraard kan dit met een gerenommeerd merk als Grothe, een Grothe deurbel daar kun je mee thuis komen.

In elke woning te gebruiken

Hoewel er veel uitvoeringen en nog meer opties zijn bij een Grothe deurbel, is een ding standaard: voor elke woning of andere ruimte vind je wel een passende Grothe deurbel die je in een handomdraai installeert. Niet alleen de extra’s van de Grothe deurbel zijn gemakkelijk aan te sluiten. Ook de bel zelf is zonder al te veel moeite te koppelen aan het stroomnet in huis. Omdat de modellen draadloos geleverd kunnen worden is het gemakkelijk om deze bellen in de kortst mogelijke tijd te plaatsen ter vervanging van het oude model. Dit is ook de reden waarom de Grothe deurbel zo populair is voor gebruik bij renovatie of verbouwing. Ook kun je een Grote deurbel gebruiken als tijdelijke oplossing, bij wijze van spreken zelfs in een schaftkeet op de bouw. De kwaliteit in combinatie met het gemak maakt het een slimme keuze voor elke denkbare situatie. Daarbij speelt ook mee dat de keuze is aan te passen op het soort huis waarin het gebruikt wordt. Wordt de ruimte groter, laat je het systeem met drukkers en ontvangers gewoon meegroeien.

Vragen en advies

Heb je nog vragen of opmerkingen over de Grothe deurbel? Of heb je advies nodig bij het kiezen van een Grothe deurbel of andere draadloze deurbel? Onze klantenservice is doordeweeks van 09.00 uur tot 21.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 043-7820543. Of stel je vraag via dit contactformulier.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Zeer goed "Ik ben zeer tevreden over mijn deurbel met intercom, het is fijn je bezoek al te kunnen begroeten zonder dat je gelijk alle trappen moet af te rennen " 9,0
Perfect "Klantenservice was heel duidelijk en beantwoorde mijn vragen met uitgebreide uitleg. " 10
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links