Friedland deurbellen

Friedland is al jaren één van de grootste spelers in de deurbellenmarkt. Een Friedland deurbel staat garant voor kwaliteit en is ook nog eens relatief goedkoop als je deze afzet tegenover andere fabrikanten. Het bedrijf komt uit Duitsland, maar is onderdeel van het Britse Honeywell. Wij helpen je graag om uit het ruime assortiment van Friedland de juiste deurbel te kiezen. Bekijk snel ons complete aanbod en kies de deurbel die het beste aansluit bij jouw wensen.

Waarom een Friedland deurbel?

Bij een Friedland deurbel kun je kiezen uit een groot aantal opties. Zo kun je behalve de deurbel met draad, ook een draadloze deurbel kopen met een ontvanger. Of ga juist voor een deurbel met een camera, of eentje met wifi. De goedkoopste is de standaard Friedland deurbel bedraad. Bij het kopen van een deurbel zijn er in principe niet zo heel veel dingen waar je op moet letten. Eigenlijk zijn vooral de kwaliteit en het uiterlijk belangrijk. De meeste mensen die een Friedland deurbel kopen, doen dit namelijk met het idee dat deze vele jaren mee zal gaan. Het is namelijk erg vervelend als je iedere paar jaar een nieuwe moet kopen omdat de oude kapot is. Koop je een nieuw exemplaar, dan is het ook slim om van te voren even op te zoeken wat de verwachte levensduur is van je nieuwe bel.

Verschillende designs en beltonen

Ook het oog wil wat. Friedland deurbellen vindt je in een groot aantal uitvoeringen. Variërend van de simpele witte deurbel met een knopje, tot een strak en modern design in blinkend chroom. Daarnaast biedt Friedland deurbellen aan in een groot aantal kleuren. Op die manier is er voor ieder huis wel een bijpassend model te vinden. Vaak geldt wel dat hoe excentrieker de deurbel er uitziet, hoe hoger de prijs is. Voor de kwaliteit van de Friedland deurbel maakt het design niet zoveel uit. Tenslotte is ook het geluid van de bel natuurlijk van belang. Bij sommige Friedland deurbellen kun je kiezen uit meerdere voorgeprogrammeerde beltonen, zoals bijvoorbeeld een dingdong geluid of het geluid van een grote gong. De goedkopere exemplaren hebben vaak één standaard geluid.

Beldrukker en ontvanger

Wat sommige mensen wel eens vergeten is dat een deurbel standaard uit twee onderdelen bestaat. Je hebt dus een Friedland deurbel drukker en een ontvanger nodig. Doorgaans krijg je deze in een complete set. De drukker is als het ware het welkomstbordje dat mensen zien als ze bij je huis staan. Je wilt dan ook graag dat deze er mooi uitziet. Veel beldrukkers van Friedland hebben een LED lampje dat oplicht als je aanbelt. Zo weet je als bezoeker zeker dat de bel het doet. Verder heb je ook exemplaren die voorzien kunnen worden van een naamplaatje. Alle beldrukkers van Friedland kunnen makkelijk worden bevestigd op iedere ondergrond. Schroefjes en pluggen om de beldrukker vast te zetten krijg je er meestal standaard bij. Bij de ontvanger is het praktische aspect juist erg belangrijk. Uiteindelijk wil je namelijk luid en duidelijk horen dat er iemand voor je deur staat. Afhankelijk van de grootte van je huis, is het volume ook belangrijk. Houdt hier goed rekening mee als je een nieuwe Friedland deurbel koopt. Veel modellen hebben een instelbaar volume, zodat je hem zo kunt instellen dat je hem overal kunt horen.

Draadloze Friedland deurbel

Toch kan het voorkomen dat je de bel niet goed hoort. Vooral als je even buiten in de tuin zit. Speciaal voor mensen die altijd hun Friedland deurbel in de buurt willen hebben, zijn er ook speciale Friedland draadloze deurbellen beschikbaar. De beldrukker geeft een draadloos signaal door, wat vervolgens wordt opgepikt door de ontvanger en wordt omgezet in geluid. De sterkte en het bereik varieert nogal. In Nederland worden er standaard twee frequenties gebruikt voor deurbellen, die van 433 Mhz en van 868 Mhz. 433 Mhz is de meest gebruikte frequentie. De frequentie kan eventueel een probleem zijn als jouw buurman vlakbij een draadloze deurbel heeft hangen, die dezelfde frequente gebruikt. Het is natuurlijk vervelend als vervolgens bij jullie beiden de deurbel afgaat. Wil je dit voorkomen, zoek dan een draadloze deurbel die werkt op de 868 Mhz frequentie. Of koop een Friedland deurbel die werkt met een wifi verbinding, in dat geval gebruik je gewoon het draadloze internet van je modem. Een deurbel die draadloos werkt, heeft uiteraard wel een batterij nodig. Houd er rekening mee dat bij de meeste draadloze deurbellen de batterij niet standaard wordt meegeleverd. Deze kun je wel direct in onze webshop mee bestellen.

Friedland deurbel met camera

Als extra optie kun je ook kiezen voor een Friedland deurbel met een camera. Op deze manier kun je van tevoren zien wie er voor je deur staat. Dit is vooral voor de veiligheid en je privacy, veel mensen houden niet van colporteurs of collectanten aan hun deur. Maar op het moment dat je die al open hebt gedaan, kom je er niet zo makkelijk meer vanaf. Daarnaast is het ook vanuit veiligheidsoogpunt fijn om te weten wie er voor je deur staat, voordat je open doet. Ook deurbellen met camera en intercomfunctie behoren tot de mogelijkheden. Hiermee kun je, zonder de deur te openen, al communiceren met degene aan de deur. Zo kun je bijvoorbeeld zeggen dat je geen interesse hebt, of als het een vriend is die je komt ophalen, dat je er zo aan komt. Alles bij elkaar kenmerken Friedland deurbellen zich door een hoge kwaliteit in combinatie met een lage prijs en een groot aanbod wat stijl betreft. Door er een te kopen ben je er van verzekerd dat je heel wat jaren met je deurbel vooruit kunt.

Vragen en advies

Kies de Friedland deurbel die je nodig hebt en ga aan de slag! Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen van een Friedland deurbel? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Zeer goed "Ik ben zeer tevreden over mijn deurbel met intercom, het is fijn je bezoek al te kunnen begroeten zonder dat je gelijk alle trappen moet af te rennen " 9,0
Perfect "Klantenservice was heel duidelijk en beantwoorde mijn vragen met uitgebreide uitleg. " 10
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links