MP3 deurbellen

Ben je een groot muziekliefhebber? Dan is een MP3 deurbel misschien wel iets voor jou. Dit is namelijk een deurbel waarbij je helemaal zelf de beltoon bepaalt. Je gebruikt daarvoor een MP3 speler die jouw favoriete muziek uploadt naar de deurbel. Wanneer er iemand aanbelt is het dan ook meteen swingen geblazen. In onze webshop vind je diverse soorten MP3 deurbellen. Welke voordelen bieden de MP3 deurbel naast de ruime keuze aan melodieën nog meer?

Jouw favoriete muziek op de draadloze MP3 deurbel

Dankzij de moderne technologie kun je met apparaten meer dan ooit. Zo kun je op de smartphone tegenwoordig zelfs tv-series kijken. Ook de MP3 speler is met zijn tijd meegegaan. Kort geleden leek het erop dat dit apparaatje zijn beste tijd had gehad. Het tegendeel blijkt echter waar. Met een MP3 speler kun je tegenwoordig veel leuke dingen doen. Zo is het mogelijk om in onze webshop een MP3 deurbel te kopen. Dit is een draadloze deurbel waar je jouw favoriete muziek op kunt laten spelen. Op de MP3 speler upload je jouw favoriete muziek naar de deurbel. Wanneer iemand aan de deur staat en op de bel drukt, dan wordt er een draadloos signaal verzonden naar de ontvanger. Je hebt de keuze uit verschillende aantallen melodieën, bijvoorbeeld 8 of 16. De MP3 deurbel kan tot een paar honderd meter meter van de beldrukker gebruikt worden.

Bereik van de MP3 deurbel

Het bereik van de MP3 deurbel is over het algemeen zeer goed. Hou er wel rekening mee dat muren en andere obstakels het bereik kunnen verkleinen. In een open ruimte heb je als het goed is 100 procent bereik. Wie weet woon je in een huis met veel houten muren. In dat geval is het bereik vaak iets minder goed. Ga er vanuit dat dit op 80 tot 95 procent ligt. Bij stenen of metalen muren ligt het bereik tussen de beldrukker en de ontvanger echter veel lager. Gemiddeld geldt een maximaal bereik van 60 tot 80 procent, terwijl dit voor metalen muren op slechts 20 procent ligt. Zorg ervoor dat je tussen de bel en de MP3 speler niet teveel obstakels plaatst. Een kast of een groot meubelstuk kan bijvoorbeeld al een negatieve invloed hebben op het bereik. Ook betonnen wanden en vloeren kunnen het bereik verminderen. Om dergelijke obstakels te omzeilen zou je eventueel een MP3 deurbel met een zogeheten extender kunnen aanschaffen. Dit apparaatje ontvangt het signaal van de bel en geeft het versterkt aan de ontvanger door. Je dient de extender ergens in het midden tussen de MP3 deurbel en de ontvanger te plaatsen.

Draagbaar en draadloos

Een groot voordeel van de MP3 deurbel is dat je de keuze hebt uit tientallen liedjes. Je kunt de muziek namelijk zeer eenvoudig aanpassen. Kies bijvoorbeeld voor de nieuwste pophit of een klassieker voor de deurbel met MP3. De visite zal ongetwijfeld blij worden verrast wanneer er een bekend deuntje klinkt! Je kunt de MP3 deurbel op verschillende plekken in huis gebruiken. De voortuin is uiteraard de meest logische plek, maar ook de woonkamer of tuin behoort tot de mogelijkheden. Of wie weet wil je het graag meenemen naar een andere plek. Dit is erg simpel en met de draagbare en draadloze MP3 deurbel een fluitje van een cent. Deze muzikale MP3 deurbel werkt op batterijen. Omdat er geen bedrading aangelegd hoeft te worden, bespaar je hiermee veel tijd. De MP3 deurbel is zeer eenvoudig te installeren. Het enige dat je nodig hebt is tape, klittenband en een aantal schroefjes. Vervolgens dien je deze vlakbij de deur bevestigen. Controleer na afloop altijd even of de deurbel goed vast zit. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het per ongeluk naar beneden valt of dat dieven er mee vandoor gaan.

Frequenties van de MP3 deurbel

Bij een MP3 deurbel kopen heb je de keuze tussen verschillende frequenties. De meest gebruikte frequenties zijn 433 Mhz of 868 Mhz. Het kan zijn dat de deurbel met MP3 iets minder goed werkt wanneer er in jouw woning veel apparaten met 433 Mhz worden gebruikt. In dat geval is het aanschaffen van een MP3 deurbel met 868 Mhz een betere keuze. Deze frequentie wordt veel minder vaak gebruikt door apparaten, waardoor de draadloze deurbel beter werkt. Daarnaast heb je in onze webshop de keuze uit diverse batterijen, waaronder AA of C-batterijen. Vrijwel alle batterijen gaan bijzonder lang mee. Pas na lange tijd hoef je de batterijen te vervangen, wat veel tijd en moeite scheelt. Bovendien is de deurbel met eigen muziek ook nog eens goed bestand tegen allerlei weersinvloeden. Zo heeft vocht weinig invloed op het functioneren van de bel.

MP3 deurbel kiezen

Voor verschillende soorten MP3 deurbellen kun je uitstekend terecht in onze webshop. Wij verkopen deurbellen van diverse topmerken, namelijk Byron, Grothe, König en Honeywell. Vrijwel al deze merken hebben een zeer goede reputatie. Kijk bij het kopen van een MP3 deurbel altijd goed naar de specificaties. Zo is een deurbel met 16 melodieën wellicht een betere keuze dan 8 melodieën wanneer je van muzikale afwisseling houdt. Let daarnaast altijd op de zendfrequentie en het bereik tussen de beldrukker en de MP3 speler. Ook voor diverse draadloze accessoires ben je bij ons aan het juiste adres. Zo is het altijd handig om een paar batterijen achter de hand te hebben. Daarnaast vind je in ons assortiment onder andere repeaters, ontvangers en belopeners. In principe is het mogelijk om meerdere belddrukkers en ontvangers te gebruiken. Hou er wel rekening mee dat niet elk product geschikt is om zowel boven als beneden en in de tuin te gebruiken. Wij hebben in onze webshops gelukkig meerdere sets beschikbaar.

Vragen en advies

Heb je nog vragen of opmerkingen over de MP3 deurbel? Of heb je advies nodig bij het kiezen van een MP3 deurbel of andere draadloze deurbel? Onze klantenservice is doordeweeks van 09.00 uur tot 21.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 043-7820543. Of stel je vraag via dit contactformulier.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Zeer goed "Ik ben zeer tevreden over mijn deurbel met intercom, het is fijn je bezoek al te kunnen begroeten zonder dat je gelijk alle trappen moet af te rennen " 9,0
Perfect "Klantenservice was heel duidelijk en beantwoorde mijn vragen met uitgebreide uitleg. " 10
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links