Beldrukkers

Een beldrukker is een knop bij de deur die via een draadloze verbinding in contact staat met een belinstallatie in je woning of bedrijfspand. De bel die wordt bediend is dus niet via een kabel verbonden. Dit kan een groot voordeel zijn wanneer je de bel op een plaats wilt bevestigen waar je hem goed kunt horen en de bel op een voor bezoekers gemakkelijk bereikbare plaats. Je kunt op sommige ontvangers meerdere beldrukkers aansluiten, erg praktisch bij een huis of bedrijfspand met meerdere ingangen. Bekijk snel ons complete assortiment en maak je keuze.

€ 9,95

Beldrukker 
Niet op voorraad

De praktische voordelen van een beldrukker

Een beldrukker geeft je de mogelijkheid om je draadloze deurbel vanuit praktisch iedere gewenste plaats te laten bedienen door bezoekers. Waar je rekening mee moet houden is het maximale bereik. Dit bereik varieert in de meeste gevallen tussen de 200 en 250 meter. Dit is belangrijk bij het plaatsen van de beldrukker en de bijbehorende ontvanger waar deze mee in verbinding moet staan. Je kunt op die manier een bel niet alleen op of bij een deur plaatsen, maar bijvoorbeeld ook bij een hek of een toegangspoort tot de tuin. Zo kun je de poort afgesloten laten en mensen binnenlaten op het moment dat er wordt aangebeld. Je kunt nu heel gemakkelijk online een beldrukker kopen en daarbij kiezen uit tientallen modellen en uitvoeringen. Daardoor is er altijd direct een draadloze bediening voor je bel beschikbaar die past bij jouw behoefte en ook bij de stijl van het pand. Kies voor een moderne of meer klassieke uitvoering, al naar gelang je smaak.

Verschillende types: materiaal en verlichting

Een beldrukker is leverbaar in diverse uitvoeringen. Je kunt bij voorbeeld kiezen voor kunststof. Dit is licht, gemakkelijk te monteren en erg duurzaam. Daarnaast is er de beldrukker RVS. RVS is een materiaal dat zo mogelijk nog langer meegaat en goed bestand is tegen weersomstandigheden. Bovendien is de uitvoering van een bel van RVS zeer stijlvol en past dus bij een modern pand. Je kunt ook kiezen voor een beldrukker met verlichting. Deze verlichting is handig als de buitenverlichting bij een deur te wensen overlaat zodat een bezoeker eenvoudig de bel kan vinden. Ook bij noodsituaties is het belangrijk dat bij voorbeeld hulpdiensten direct zien waar de bel zich bevindt. Er zijn ook modellen in de handel die oplichten zodra de bel is ingedrukt. Dit is een praktische optie voor situaties waarin de beller zelf de bel niet hoort overgaan. Hij of zij ziet dan dat het belsignaal is geactiveerd aan de hand van de verlichting. Dit voorkomt dat iemand ongeduldig op de bel blijft drukken in de veronderstelling dat deze defect is.

Een beldrukker met camera

Wil je extra zekerheid, dan kies je voor een beldrukker met camera. Zo kun je op het scherm zien wie er voor de deur staat voordat je de deur opent. Dit betekent een extra beveiliging. Als je regelmatig mensen aan de deur krijgt waar je niet van gediend bent kun je met behulp van een beldrukker met camera voordat je de deur opent zien wie er heeft aangebeld. Deze beldrukkers zijn wel wat duurder in aanschaf. De voordelen wegen echter ruimschoots op tegen deze hogere prijs. Vooral als je een groot pand bewoont of je bedrijf is gevestigd in een kantoor met bijvoorbeeld meerdere verdiepingen. In het laatste geval kun je een beldrukker met een camerafunctie monteren op de benedenverdieping. Stel dat je kantoor op de eerste etage is gevestigd, dan zie je direct wie er heeft aangebeld en kun je beslissen of je wel of niet de deur opent. Je kunt daarbij natuurlijk gebruik maken van automatische deuropening, een handige toepassing die onder ander Byron levert. Een Byron beldrukker is uiteraard verkrijgbaar in onze webwinkel.

Voor welk merk moet ik kiezen?

In onze webwinkel vind je diverse merken beldrukkers. Sommige beldrukkers zijn alleen geschikt voor een bepaald type draadloze deurbel. De Byron BY33 is bijvoorbeeld alleen geschikt voor de Byron BY draadloze deurbel. Vaak is het type overeenkomstig met het merk waarvan de beldrukker is, maar er zijn uitzonderingen. Daarom is het ook handig om vooraf even te controleren of de zendfrequentie overeenkomt met die van de ontvanger(s). Wij verkopen onder meer de beldrukker Friedland, één van de bekendste merken voor dit product. Byron is daarnaast al vele jaren marktleider als het gaat om beldrukkers, alarmsystemen en verlichting. Je kunt in de webshop je keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van de draadloze bel. Deze zijn verkrijgbaar in uiteenlopende prijsklassen zodat er voor iedereen een geschikte beldrukker bij is. Vergelijk de diverse modellen op je gemak en maak je keuze.

De montage

De montage van een beldrukker is over het algemeen zeer eenvoudig. Je kunt een beldrukker opbouw eenvoudig bevestigen aan de gevel of op een deur. Ook op een toegangspoort of hek kan deze draadloze beldrukker prima worden gemonteerd. Je hebt geen bekabeling nodig omdat deze beldrukkers via een draadloos signaal communiceren met de ontvanger. Zodra iemand op de bel drukt wordt dit doorgegeven aan de ontvanger waarin zich het belmechanisme bevindt. De bel gaat vervolgens over zodat je weet dat er een bezoeker aan de deur of aan de poort staat. Je kunt meerdere ontvangers ophangen zodat het belsignaal op meerdere plaatsen in het pand gehoord wordt. Dit is bij voorbeeld praktisch in een bedrijfsruimte of als je ruim behuisd bent. Ook bij een grote tuin is een extra ontvanger vaak praktisch zodat je de bel ook kunt horen als je in de tuin aan het werk bent.

Vragen en advies

Kies de beldrukker die je nodig hebt en ga aan de slag! Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen van een product? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Zeer goed "Ik ben zeer tevreden over mijn deurbel met intercom, het is fijn je bezoek al te kunnen begroeten zonder dat je gelijk alle trappen moet af te rennen " 9,0
Perfect "Klantenservice was heel duidelijk en beantwoorde mijn vragen met uitgebreide uitleg. " 10
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links