Draadloze deurbellen met camera

Ben je van plan om een nieuwe deurbel te installeren, maar zie je op tegen het kap- en breekwerk? Wil je graag weten wie er bij jou aanbelt? Zowel voor je privéwoning als voor je zaak is een draadloze deurbel met camera het overwegen meer dan waard. Eenvoudig te installeren en op en top veilig, je kunt meteen zien wie zich bij jou aanmeldt. Meer zelfs: bij sommige modellen kun je achteraf nagaan wie er bij jou is geweest. Ga je voor een eenvoudig model van video deurbel of kies je liever een inventief model van met wifi of intercom? Waarop moet je letten? Kijk snel verder en ontdek welk model voor jou het meest geschikt is.

Draadloze deurbel met camera

Bij dit type video deurbel plaats je aan de voordeur of poort een beldrukker waar een kleine camera is ingebouwd. Via een beeldscherm op de ontvanger kun je zien wie er aanbelt. Ben je van een zonnige namiddag aan het genieten in de tuin? Geen probleem, dankzij de draadloze verbinding tussen de buitenunit en de ontvanger kun je ook in de tuin gebruik maken van je draadloze deurbel met camera. De ontvanger werkt in dit geval op een batterij of accu. Als je ook 's avonds en 's nachts over een helder beeld wilt beschikken, is een model met infrarood sensor en HD beeldkwaliteit voor jou het meest geschikt. Veiligheid boven alles: bij sommige modellen kun je het beeld opnemen, zodat je nadien kunt zien wie er zich heeft aangemeld bij je woning of je zaak. Zo behoud je altijd de controle, zelfs als je er niet bent! Geen behoefte aan de standaard dingdong? Controleer dan even of je mp3 kunt aansluiten.

Draadloze deurbel met camera en intercom

Wil je rechtstreeks communiceren met de persoon die aanbelt? Dan kies je het best voor een video bel met intercom. Met dit type deurbel met camera kun je rechtstreeks communiceren met je bezoeker via de bijgeleverde handset. Woon je op een hoge verdieping of ben je slecht te been? Dan ben je vast blij om te lezen dat de intercom met camera verkrijgbaar is met een elektrische deuropener, zodat je de deur op afstand kunt ontgrendelen. Gemakkelijker kan niet! Heb je meerdere toegangsdeuren? Dan kun je ervoor kiezen meerdere beldrukkers te kopen. Let op: dit kan niet bij alle soorten video deurbellen! Kijk na of je het juiste type draadloze deurbel met camera op het oog hebt. Er zijn enkele modellen waar standaard meerdere ontvangers en drukknoppen bij geleverd worden. Je bepaalt dan zelf welke beldrukker in verbinding staat met welke ontvanger, of je laat ze allemaal samenwerken.

Draadloze bel met camera wifi

Als je erover nadenkt om een uitvoering met een tikkeltje meer technisch vernuft te plaatsen, kun je het beste even nagaan of je een goed wifi-signaal ontvangt op de plaats waar je de beldrukker wil plaatsen. Er zijn diverse apps (vaak gratis) waarmee je het signaal aan je toegangspoort of deur kan testen. Deze apps geven bovendien een goede weergave van de down- en uploadsnelheden. Het beste kun je ook even nagaan of je smartphone geschikt is voor de meegeleverde app. Als dit alles in orde is, houdt niets je nog tegen om voor dit type van draadloze bel met camera te kiezen. Wanneer je een draadloze deurbel met camera met wifi aanschaft, combineer je twee in een. Je kunt dit model als gewone bel hanteren met de standaard ontvanger, of je kunt hem via de bijgeleverde mobiele applicatie gebruiken. Deze kun je niet alleen maar op je smartphone installeren, maar ook op andere verbonden apparaten. Dit type maakt gebruik van je thuisnetwerk. Hierdoor kun je alle apparaten die aan je netwerk gekoppeld zijn, bijvoorbeeld je tablet of pc, gebruiken om een beeld te ontvangen. Toch nog een bezoeker missen? Met dit type bel is dat zo goed als onmogelijk!

Draadloze deurbel met camera zakelijk gebruiken

Als je een zaak hebt, kan de video deurbel voor jou een handig hulpmiddel zijn. Ben je een bezige bij en combineer je het werk in de winkel met het werk in de werkplaats of op het kantoor? Dan kun je door middel van een draadloze deurbel met camera vanuit je werkruimte of bureau zien of er beweging is in de winkel. Zo weet je in één oogopslag waar je naartoe moet! Controleer vooraf even of je een goed bereik hebt. Standaard heeft een draadloze deurbel met camera een bereik van 50 tot 300 meter, afhankelijk van het gekozen model. Met een repeater kun je dit bereik nog wat uitbreiden, maar met wifi heb je natuurlijk het grootste bereik.

Een video deurbel draadloos is het overwegen meer dan waard!

Eenvoudig, veelzijdig en veilig, kort samengevat 3 grote voordelen van een draadloze deurbel met camera voor je woon- of werkcomfort.

  • Eenvoudig: een draadloze deurbel met camera is gemakkelijk te monteren (geen gedoe met kabels) en de bediening is kinderspel;
  • Veelzijdig: enorme keuze in modellen, van een eenvoudige draadloze deurbel met camera tot een model waarbij je kunt communiceren via intercom. Wil je gebruik maken van de nieuwste technologie? Dan is de video deurbel met wifi het neusje van de zalm;
  • Veilig: dankzij de camera zie je onmiddellijk wie er bij jou aan de deur staat. Veiligheid boven alles? Kies dan een model waarbij je achteraf de beelden kan bekijken, veiliger kan niet.

Wil ook jij genieten van al deze voordelen? In ons uitgebreid assortiment vind je gegarandeerd een model dat aan al je wensen voldoet!

Vragen en advies

Kies het product dat je nodig hebt en ga aan de slag! Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen van een product uit ons assortiment? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links