Draadloze deurbel zwart

Er is haast geen huis te vinden dat er geen heeft: een deurbel. Nog niet zo lang geleden kon je bij het kopen van een deurbel in de kleur zwart kiezen uit twee modellen: een bekabelde of draadloze deurbel. Maar ook in de deurbellenwereld is de technologie inmiddels niet stil blijven staan en zijn er inmiddels veel verschillende opties, met elk hun voor- en nadelen. Bij draadlozedeurbel.nl bieden we een ruim aanbod aan deurbellen in de kleur zwart. Je kunt onder andere kiezen voor een deurbel zwart voor in je winkel of gewoon voor thuis. Maar ook voor een deurbel zwart met een camera of met een extra groot bereik. Wat je ook zoekt, de kans is groot dat je het bij ons vindt. Bestel je een deurbel zwart voor 22.00 uur `s avonds, dan heb je hem meestal de volgende dag al in huis.

Waarom een draadloze deurbel zwart?

Draadloze deurbellen hebben zowel voor- als nadelen ten opzichte van bekabelde deurbellen. Het grote voordeel van een deurbel met draad is vooral dat deze relatief goedkoper is. Het nadeel is dat je de draad wel moet onderhouden. Na verloop van tijd gaat deze slijten en op het moment dat er een breuk ontstaat, werkt de bel uiteraard niet meer. Je zult dan vervolgens de hele draad moeten vervangen. Aangezien deze meestal goed is weggestopt, kan dit een enorm karwei zijn. Een draadloze deurbel zwart is dus op de lange termijn een stuk gemakkelijker en voordeliger. Een draadloze deurbel werkt vrijwel standaard op een frequentie, net zoals de radio. De drukker waarmee je aanbelt bevat een zender en die geeft vervolgens een signaal door aan de ontvanger. Inmiddels zijn er ook modellen die via je wifi-netwerk een signaal kunnen doorsturen. Bijvoorbeeld naar je smartphone. Dan weet je zelfs als je buitenshuis bent dat er iemand voor de deur staat.

Soorten draadloze deurbellen zwart

Er zijn dus nogal wat modellen in omloop. In grote lijnen kun je deze indelen in twee categorieën. Je kunt een deurbel zwart kopen voor in huis of voor in de winkel. Het verschil is dat in de winkel de eisen meestal wat hoger liggen. Zo is het een pre dat een deurbel zwart in de winkel over een sensor beschikt, die een signaal afgeeft wanneer er iemand binnenkomt. De deur staat tenslotte standaard open, maar je wilt als winkelier waarschijnlijk wel graag weten wanneer iemand binnenkomt. De deurbel zwart functioneert dan niet alleen als bel, maar ook als een soort van alarm. Heb je een grote winkel, dan is het ook belangrijk dat het bereik van de deurbel wat groter is. Iedere zender heeft zijn eigen bereik. Denk maar eens aan je oude walkietalkie. Als je te ver weg ging, kon je de ander niet meer horen. Zo werkt het ook met een draadloze deurbel zwart. Bij sommige modellen deurbel zwart voor in de winkel kun je de ontvanger ook los meenemen, zodat je ook een signaal krijgt als je in het magazijn loopt.

Waar moet je op letten bij het kopen van een deurbel zwart?

Bij het kopen van een draadloze deurbel zwart kun je op een aantal dingen letten. Dit zijn uiteraard de prijs, maar ook het bereik en de accessoires. Het belangrijkste is het bereik. Hoe groter het bereik, hoe duurder de bel meestal is. Maar de prijs hangt voornamelijk samen met de functionaliteit en opties. Heb je een relatief klein huis, koop dan vooral geen superluxe deurbel met een enorm zendvermogen. De vermogens variëren van 15 meter tot wel 300 meter. voor in huis is 80 meter meestal genoeg. Voor in een grote winkel, heb je wellicht meer bereik nodig. Houd verder ook in de gaten dat het aangegeven bereik geldt op een plek zonder muren, deuren en ramen. In huis is het praktische bereik een stuk lager. Koop dus altijd een deurbel zwart met een hoger bereik dan je eigenlijk nodig hebt.

Accessoires

Ook de accessoires spelen uiteraard een rol bij het aanschaffen van een nieuwe deurbel. Ook hierbij geldt dat hoe meer extra`s er bij de bel zitten, des te hoger de prijs wordt. Probeer dus alleen de accessoires te kiezen die je echt nodig hebt. Veel deurbellen zwart beschikken over een groot aantal melodieën, hebben al dan niet een controlelampje die oplicht of juist uitgaat zodra je deze indrukt. Sommige beschikken over een naamplaatje. Daarnaast kun je ook jouw voorkeur geven aan een bepaald design van de bel. Je hebt uiteraard het standaard rechthoekige model dat iedereen kent, maar ook futuristisch ogende deurbellen zijn een optie. De meeste techniek zit meestal aan de ontvangerskant.

Deurbel zwart met camera

Op het moment dat iemand aanbelt, doe je meestal gewoon open. Veel andere keus heb je ook niet, want je hebt geen idee wie er eigenlijk aan de deur staat. Aan de ene kant is dit natuurlijk een kwestie van vertrouwen, maar op het moment dat dit vertrouwen beschadigd is geraakt, wil je wellicht eerst weten wie er voor de deur staat voordat je open doet. Hiervoor zijn uiteraard meerdere mogelijkheden. Je kunt een kijkgaatje in je voordeur maken, een luidspreker bevestigen of je kunt een deurbel zwart met camera kopen. Op het moment dat er iemand aanbelt zie je op de ontvanger direct wie er voor de deur staat. Ken je de persoon niet, dan bepaal je zelf of je open doet of niet.

Batterij of adapter

Een laatste punt van aandacht bij het kopen van een draadloze deurbel zwart is of je een bel koopt met batterij of met adapter als voeding. Een deurbel met een adapter is meestal wat duurder, maar heeft als voordeel dat je deurbel zwart gewoon blijft werken. Het probleem van een batterij is namelijk dat je meestal niet door hebt wanneer deze leeg is. Dit weet je alleen als iemand jou dit zegt of als diegene die voor de deur staat op het raam gaat kloppen. Dit gebeurt overigens niet snel. Een deurbel zwart gebruikt maar een zeer beperkte hoeveelheid stroom, maar als je zeker wilt zijn, koop er dan een adapter bij. Bij veel draadloze deurbellen zit deze namelijk niet standaard in het pakket. Wel kun je hem erbij kopen op onze site.

Vragen en advies

Kies de deurbel zwart je nodig hebt! Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen van een deurbel zwart? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.


Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Zeer goed "Ik ben zeer tevreden over mijn deurbel met intercom, het is fijn je bezoek al te kunnen begroeten zonder dat je gelijk alle trappen moet af te rennen " 9,0
Perfect "Klantenservice was heel duidelijk en beantwoorde mijn vragen met uitgebreide uitleg. " 10
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links