Deurbellen met 2 ontvangers

Ben je op zoek naar een draadloze deurbel met 2 ontvangers? Wij bieden een breed assortiment aan, natuurlijk alles tegen een scherpe prijs. Bestel voor 22:00 uur een draadloze deurbel en ontvang de bestelling morgen in huis.

De voordelen van een deurbel met meerdere ontvangers


Hoe vervelend is het wel niet dat je de deurbel mist omdat je toevallig boven of in de tuin bezig bent? Wij hebben in ons assortiment diverse modellen draadloze deurbellen met 2 ontvangers. Allen met de mogelijkheid om op twee plekken in huis (of in een bedrijfspand) een bel te plaatsen.

Wanneer je gaat bepalen welke draadloze deurbel het meest geschikt is voor jouw persoonlijke situatie, moet rekening gehouden worden met de afstand en het aantal storingselementen tussen de beldrukker en ontvanger. Afhankelijk van het model zijn er draadloze deurbellen variërend in bereik van 50 tot 125 meter. In verband met het grote bereik tussen de verzender en ontvanger is het wel nodig om de ontvanger op netstroom aan te sluiten. Dit gaat eenvoudig door de ontvanger in een stopcontact te plaatsen. Tevens zijn er ontvangers waarbij een stopcontact ingebouwd is waardoor geen stopcontact verloren gaat. De verzender is voorzien van een weerbestendige belknop met naamplaathouder en een beldrukker die oplicht in het donker.

Beschik je over een ruimte waarin het stil moet zijn of ben je slechthorend? Bekijk dan in ons assortiment de Byron draadloze deurbellen met flitslicht. Ideaal wanneer je met precisiewerk bezig bent en niet opgeschrikt wilt worden door het geluid van de deurbel maar ook wanneer je slechthorend bent en daardoor vaak de bel mist, is een ontvanger met flits een uitkomst. Het merk Byron staat voor vertrouwde producten met een basic tot modern design van uitstekende kwaliteit.

Kies het model dat bij je past en ga aan de slag! Heb je vragen over een van onze producten of wens je advies bij het kiezen van een draadloze deurbel met 2 ontvangers? Bel ons dan op nummer 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.
Overige links