Deurbellen met 2 ontvangers

Met een draadloze deurbel is het handig om de ontvanger te plaatsen in de ruimte waar jij je het meest bevindt. Vaak is dit de woonkamer op de begane grond, maar stel dat je ook vaak op een bovenverdieping bent. Dan kan het zijn dat je de deurbel niet hoort. Kies dan voor een draadloze deurbel met 2 ontvangers. Het handige van een draadloze deurbel met 2 ontvangers is dat je overal in huis met zekerheid de bel hoort. Zo bepaal je dus geheel zelf of je de ontvangers liever centraal of in een ruimte plaats waar je veel verblijft. Wij hebben diverse draadloze deurbellen met 2 ontvangers in ons assortiment. Bestel jouw product voor 22:00 uur en ontvang de bestelling morgen in huis.

Voordeel draadloze deurbel met 2 ontvangers

Heb je dat ook wel eens: je krijgt (onverwacht) bezoek of de postbode komt een pakketje leveren. De precieze tijd weet je niet, dus je gaat nog even iets aan het huishouden doen of verder met je hobby op de werkkamer op de bovenverdieping of zolder. Of je bent in de zomer even in de tuin bezig. Al is het maar een kwartiertje. En net in dat kwartier belt de betreffende persoon aan, maar hoor jij dit niet. Dit overkomt je niet met een draadloze deurbel met 2 ontvangers. Over het algemeen zijn deurbellen voorzien van een enkele ontvanger, maar dat maakt het bereik direct ook beperkt. Vaak hangt de ontvanger bij de voordeur zelf. Eigenlijk een vreemde locatie, aangezien je zelf normaal gesproken niet vaak bij de voordeur bent. Diegene die aanbelt, hoort de bel gegarandeerd, maar de bel is voor jou bedoeld zodat jij de voordeur open kunt doen. Daarom is een draadloze deurbel met 2 ontvangers zo handig. Je bepaalt dan zelf waar de ontvangers komen te hangen.

Afstanden in huis

Ieder huis is anders. Ook de ruimte in huis waar jij je het vaakst ophoudt, kan verschillen met de buren. Je zult dus in jouw eigen huis de locatie moeten bepalen waar je de 2 ontvangers van de draadloze deurbel gaat hangen. Houd bij de plaatsbepaling voor het ophangen van de draadloze deurbel ook rekening met de afstand van de 2 ontvangers en het aantal storingselementen dat tussen de beldrukker en de ontvangers kunnen zitten. Wij hebben draadloze deurbellen met 2 ontvangers, waarbij de afstand kan variëren tussen de 50 en 125 meter. Heb je in huis te maken met grote afstanden tussen de draadloze deurbel en de 2 ontvangers in huis? Dan zal het nodig zijn om de ontvangers op netstroom aan te sluiten. Batterijen gaan anders heel snel leeg als zij het signaal moeten oppikken vanaf een grote afstand. Als de ontvangers dan niet meer werken door de lege batterijen hebben ze ook weinig nut.

Verschillende draadloze deurbellen met 2 ontvangers

Er zijn natuurlijk diverse soorten draadloze deurbellen met 2 ontvangers. Zo zijn er draadloze deurbellen waarbij 1 van de 2 ontvangers is voorzien van een stekker zodat je hem op een stopcontact kunt aansluiten, terwijl de andere ontvanger alleen op batterijen werkt. Afhankelijk van de afstanden tussen de 2 ontvangers en de draadloze deurbel kan dit heel goed werken. Maar je hebt meer zekerheid dat de ontvangers altijd werken als beide op netstroom zijn aangesloten. Die varianten zijn er namelijk ook. Let daarbij dan op of de 2 ontvangers van de draadloze deurbel beide al dan niet een ingebouwd stopcontact hebben. Als de ontvangers namelijk een ingebouwd stopcontact hebben, verlies je hierdoor geen stopcontact in huis. Dat is wel zo fijn, aangezien je ook andere apparatuur in bepaalde ruimtes van netstroom wilt voorzien. Dit is het grote verschil bij draadloze deurbellen met 2 ontvangers. Daarnaast zijn er in het algemeen nog meer verschillende soorten draadloze deurbellen, waarbij het onderscheid hem zit in de specificaties.

Specificaties draadloze deurbel met 2 ontvangers

Als je gaat uitzoeken welke draadloze deurbel met 2 ontvangers het beste bij jouw woning en omstandigheden past, zul je je moeten verdiepen in de specificaties. Zo weet je zeker dat je dan de meest geschikte draadloze deurbel met 2 ontvangers in huis haalt. Allereerst is het bereik belangrijk. Afhankelijk van hoe groot je woont, kun je kiezen tussen deurbellen waarbij het bereik tussen de zender en ontvangers kan variëren van 50 tot 125 meter. Beter is om het bereik wat ruimer te pakken, gezien de specificatie geen rekening houdt met eventuele storingselementen. Daarnaast is het ook wel fijn om te weten hoeveel melodieën de draadloze deurbel met 2 ontvangers heeft. Als een bepaalde melodie je gaat vervelen, kun je deze altijd nog wijzigen. Zoals al eerder benoemd is een ingebouwd stopcontact in alle 2 de ontvangers van de draadloze deurbel wel een aanrader. Wil je op de beldrukker jouw naam hebben staan, dan zul je moeten kijken of het product ruimte voor een naamkaartje heeft. Sommige beldrukkers lichten op in het donker. Kortom: er zijn genoeg opties om rekening mee te houden bij de aanschaf.

Geluidloos

Een draadloze deurbel met 2 ontvangers is altijd handig. Zo weet je zeker dat je de deurbel ook hoort, in welke ruimte in huis jij je ook bevindt. Maar het kan ook zo zijn dat je de deurbel helemaal niet wilt of kunt horen, maar toch wilt weten of er iemand voor de deur staat. Dat kan zijn omdat je niet wil of mag worden gestoord door geluiden, omdat je met precisiewerk bezig bent. Of stel dat je slechthorend bent, dan zou je het volume hoger kunnen zetten van de draadloze deurbel met 2 ontvangers. Maar als je dan nog niets hoort, is het wel fijn om via een ander soort signaal te weten of er iemand voor de deur staat. Denk dan eens aan de draadloze deurbellen met flitslicht. Ideaal als je niet opgeschrikt wilt worden door het geluid van de deurbel of als je de deurbel niet eens hoort. Het merk Byron staat voor vertrouwde producten met een basic tot modern design van uitstekende kwaliteit.

Vragen en advies

Kies de draadloze deurbel met 2 ontvangers die je nodig hebt en ga aan de slag! Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen van een draadloze deurbel met 2 ontvangers? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier .

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Zeer goed "Ik ben zeer tevreden over mijn deurbel met intercom, het is fijn je bezoek al te kunnen begroeten zonder dat je gelijk alle trappen moet af te rennen " 9,0
Perfect "Klantenservice was heel duidelijk en beantwoorde mijn vragen met uitgebreide uitleg. " 10
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links